Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

Δύναμη ψυχής

Έφτασα ως εδώ..φοβάμαι να ρωτήσω πώς..με ποια δύναμη..αλλά έφτασα. Σε ποια κατάσταση; Και αυτό φοβάμαι να το περιγράψω..Φοβάμαι φοβάμαι φοβάμαι..
Με φόβο ξεκίνησα με φόβο απομακρύνθηκα και με φόβο έφτασα εδώ.

Ήμουν δειλή..Συνηθίζω να είμαι..Όταν κριτικάρουν το κάθε τι που κάνω..που λέω..που γράφω..χωρίς να γνωρίζουν τίποτα..να ξέρουν τίποτα. Το μόνο που θέλουν είναι να ανοίξουν το στόμα τους και να προσπαθήσουν να φανούν οι "έξυπνοι". Δίχως να λογαριάζουν τι εστί αυτό για μένα..Όχι..Δεν θα ακούσω τον κάθε ανόητο..όχι γιατί ξέρω ποια είμαι.Δεν περιμένω κανέναν να μου πει τι γνωρίζω και τι όχι. Βλέπεις και μόνος σου..έφτασα ως εδώ.

Αυτό που με έκανε και έφτασα εδώ ήταν η προσπάθεια μου να παλέψω..να τα καταφέρω. Την δύναμη που χρειάστηκα γιαυτό την βρήκα σε σένα. Εσύ μου την δίνεις..Προσπαθώντας να με χτυπήσεις πισώπλατα..να με ρίξεις κάτω..να με θάψεις..να με πληγώσεις..να μου κάνεις κακό..ή να μου επιβάλεις αυτό που εσύ νομίζεις ότι είναι για το καλό μου..μού δίνεις κουράγιο να πιστεύω σε μένα.

Βλέποντας πόσο κυνικός είναι ο κόσμος.. εγώ εδώ αποφασίζω να διαφέρω. Απόφαση,λοιπόν,και μαγκιά μου είναι να μην κτίζω την ευτυχία μου στις πλάτες άλλων..Με αυτό το σκεπτικό έχω θυσιάσει πολλά..αλλά ξέρω πώς είναι το σωστό και το καλύτερο για μένα και την συνείδηση μου. Τώρα γιατί ίσως εσύ δεν "με πας μια" δεν το γνωρίζω εγώ και ούτε θα ασχοληθώ με αυτό. Αν είσαι μίζερο άτομο και θες να ασχολείσαι με τις ζωές άλλων πάω πάσο. Τώρα που έφτασα ως εδώ..Τώρα που έμαθα να ζω χωρίς φόβο..τώρα που εγώ είμαι δυνατή "no words can bring me down".

Γιατί εγώ αδιαφορώ για σένα..και ασχολήθηκα πρώτη και τελευταία φορά άπλα και μόνο για να σου το κάνω γνωστό

////

Μόνο γιαυτό φίλοι μου "αξίζουν" αυτά τα άτομα. Άμα μάθεις τον εαυτό σου και είσαι σίγουρος για σένα τίποτα δεν θα μπορέσει να σου χαλάσει την διάθεση..και ειδικά άτομα τα οποία απλά σε ζηλεύουν/αντιπαθούν. 'Άτομα που σε αγαπάνε θα σταθούν δίπλα σου..ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ. Όποτε τους χρειαστείς θα είναι εκεί χωρίς να ζητήσουν ανταλλάγματα.Ξέρω πως τέτοια άτομα δεν τα βρίσκεις εύκολα..Δεν είναι πολλοί αυτοί που μας αγαπούν με ανιδιοτέλεια

*Κατερίνα μου ευχαριστώ που είσαι κοντά μου 11 χρόνια..<3
*Geo μου σ'ευχαρίστω που με κάνεις και γελάω όταν είμαστε μαζί <3

Βρές την δύναμη μέσα σου.Ξέρεις ότι την έχεις.Δεν περίμενες κάποιον να σου το πεί. :)


2 σχόλια:

  1. είσαι μοναδική είσαι το μωρό μου σ΄αγαπώ πολύ γράφεις ώραία έτσι να συνεχίσεις μέ κάνεις να νοιώθω περήφανη <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σευχαριστώ μαμάκα. Και γω Σαγαπάω πολύ ^-^

    ΑπάντησηΔιαγραφή